• 8 juli 2016 Sounds of Caecilia XXL

  • Indrukwekkende filmmuziek, juweeltjes uit de popmuziek en spetterende feestnummers, het harmonieorkest en de slagwerkgroep halen alles uit de kast tijdens de Sounds of Caecilia op vrijdagavond 8 juli.

    Tijdens het promsconcert laten het harmonieorkest en de slagwerkgroep een relatief onbekende kant van zichzelf zien. Geen zware klassieke werken, maar populaire film- en popmuziek. Versterkt met piano, basgitaar, gitaar, backing vocals en een klein legertje zangers en zangeressen. Zelfs publiek wat normaal niet snel naar een harmonieconcert gaat, zal een geweldige avond hebben.

    In de aanloop naar het concert zal via www.harmonielieshout.nl meer bekend gemaakt worden over de artiesten en het programma. Voorgaande edities van de Sounds of Caecilia werden gehouden in sporthal de Klumper, dit jubileumjaar is het verplaatst naar de tent tijdens het feestweekend. Het resultaat: Een andere locatie, ruimte voor meer publiek en extra aandacht voor de optredens en show. Op de achtergrond een groot LED-scherm met daarop live-beelden van de show.

    Kaartjes voor de Sounds of Caecilia zijn later dit jaar te koop. Verkoopadressen worden via www.harmonielieshout.nl bekend gemaakt.